FES-TE SOCI

    logo_oficial

  info Tel. 685 526 345 

Historia

 La penya Arlequinada es va fundar a l' any 1959. Un grup d' amics que normalment es reunien al café-restaurant Catalunya de la rambla, tots ells apassionats pel futbol i sobre tot incondicionals de l' equip de la ciutat, varen decidir constituir una penya futbolística que donés suport al Centre d' Esports Sabadell.

La Familia Palá, propietaris del Catalunya, els van oferir una petita habitació per celebrar les reunions i servir de secretaria, comptant també amb l' inestimable col.laboració de l' advocat Josep Vila i Pagés, amic de tots ells i gran aficionat del Sabadell, que els va marcar les pautes a seguir per legalitzar el seu projecte.

La primera junta va ser formada pels socis Senyors Mimó, Martín, Rafel, Safont i Gené, que constan com a socis fundadors.

Aviat els aficionats del Sabadell varen refermar la nova entitat i en poc temps aconseguiren un estimable nombre de socis. Es va llogar un local al carrer Garcilaso, amb el proposit que servis de lloc de trobada durant tot el dia i es va decidir instal.lar un bar pels socis i pel públic en general.

El 22 de desembre de 1969 reben la gran noticia, el numero 59.536 que l' entitat juga amb els seus socis i amics ha sigut premiat amb la GROSSA DE NADAL..

Aquest esdeveniment va comportar un nou plantejament de futur de l'entitat i el desti que es donaven als diners que havien quedat per a la Penya. La finca de Ca n'avellaneda estaba en venda i permetria disposar d'instal.lacions de forma inmediata. Aquest emplaçament disposava de la casa pairal on s' hi ubicava el restaurant i el local social amb una terrassa formidable, piscina, mini-golf i dues pistes de tennis.

Les noves instal.lacions van ser inaugurades al juliol de  l' any 1973. El club disposava de 4 pistes de tennis, un camp de futbet, pistes de petanca, piscina, vestuaris, i pels apassionats dels caballs, una quadra.(Més tard, quadra i mini-golf, es van treure).

Al cap dels anys van haver-hi canvis, com ara el gimnàs, pista d' atletisme i mes endavant la modificació del mateix gimnàs i un squaix.

Finals dels 70 , la década dels 80 i principis dels 90 van  ser els anys de creixement i la consolidació com a  un dels clubs de referència al vallès. Durant aquest temps el volum de socis es va incrementar , fins arrivar al seu punt àlgid.

Pero poc a poc " La penya" va anar perdent pistonada en relació als demés clubs, i juntament amb la desaparició de socis emblemàtics , carismàtics i de molt estimats, el nombre de socis va anar disminuint progresivament.

Aixó ens porta fins l' any 2008, ón Salvador Navarro un dels socis més antics i a la vegada un dels pocs joves que quedaven en aquells moments a l' entitat , en un intent de revifar el club, proposa a la junta , presidida pel Sr. Antonio Perez, un projecte de futur, ell al capdavant, on es sumaven una injecció económica , esforços personals i  moltíssima il.lusió. El projecte va ser aprovat. Neix PENYA ARLEQUINADA SPORTS.

 .

Facebook

Twitter_