FES-TE SOCI

    logo_oficial

  info Tel. 685 526 345 

LLIGA PENYA

Categories Calendari Classificació
Primera A-1 Veure Veure
Primera B Veure Veure
Segona A Veure Veure
Tercera A Veure Veure
Cuarta A Veure Veure

                                    

                                                   TEL. 685 52 63 45

 
Nomativa del campionat

-        ES PODEN APLAÇAR PARTITs.

 

-         SI LES DUES PARELLES ES FIQUEN D’ACORD PER NO JUGAR, PER MOTIUS EXCEPCIONALS EL DIA I L’HORA ESTABLERTA , I NO HO COMUNIQUEN A LA ORGANITZACIO ABANS, TOTES DUES PERDERAN ELS PUNTS.

 

-   EL TEMPS MÁXIM PER A REALITZAR EL PARTIT SON DUES SETMANES DESPRES DE LA DATA, SI PASSAT AQUEST TEMPS EL PARTIT NO S'HA JUGAT, LA LLIGA MARCARÀ UN DIA.SI TAMPOC ES REALITZA, EL RESULTAT SERÀ DE 0 PUNTS PER ALS DOS EQUIPS.

-         LA NORMATIVA PERMET PORTAR UN JUGADOR SUBSTITUT DE UNA CATEGORIA INFERIOR O QUE NO ESTIGUI INSCRIT EN EL CAMPIONAT D’UN NIVELL SIMILAR.

 

 

-     LA PARELLA QUE PACTI RESULTATS SERA SANCIONADA RESTANT-LI 3 PUNTS

 

-         ELS PARTITS SERAN A SUMA DE JOCS FINS ARRIBAR COM A MAXIM A 13 JOCS AMB UN MAXIM DE 60 MINUTS I SENSE DIFERENCIA DE 2 JOCS.

-         NO ES JUGARA NI UN MINUT MES DE LA HORA ESTABLERTA EN EL CALENDARI O FINS QUE EL RESPONSABLE DONI PER FINALITZAT EL PARTIT.

-         ALS 15 MINUTS DE RETARD SOBRE L´HORA INDICADA LA PARELLA PRESENT TE A LES SEVES MANS LA DECISSIO DE DONAR PER GUANYAT EL PARTIT, EN EL CAS DE QUE NO, PER CADA 5 MINUTS DE RETARD SUMARA UN JOC, PERO EL PARTIT FINALITZARA IGUALMENT A L´HORA INDICADA EN EL CALENDARI.

-         ELS JOCS QUE ESTIGUIN SENSE FINALITZAR EN AQUEST MOMENT NO PUNTUEN

-         LA PUNTUACIO SERA DE 3 PUNTS PER AL GUANYADOR, 2 EN CAS D’EMPAT , 1 PER EL PERDEDOR I NO PRESENTAT 0 PUNTS.

Facebook

Twitter_